085 - 8768712 info@mailmarshal.nl

Web Marshal

Web Marshal is een werkplek management oplossing ontworpen om verantwoord internetgebruik te bevorderen. Monitor en bescherm internet verkeer tegen virussen, spyware, vertrouwelijkheid inbreuken, en downloaden van niet-zakelijke materiaal. Het biedt een extra beveiligingslaag dan wat wordt aangeboden door de traditionele Internet firewalls en proxy servers.

Door Web Marshal, krijgt u superieure website controle voor uw gebruikers!

Threat Protection

Trustwave’s Web Marshal is voorzien van toonaangevende software tegen bedreigingen. Blokkeer virussen, spyware / malware, blended threats, anonieme proxies, phishing en andere schadelijke inhoud. U beschermt uw gebruikers en uw IT-omgeving tegen kwaadaardige websites.

Blended Threat

Trustwave’s Web Marshal voorziet in “zero-day” bescherming tegen schadelijke inhoud met behulp van de TraceNet filtering framework. TraceNet wordt vele malen per dag bijgewerkt met behulp van blended bedreiging data gegenereerd door de Trustwave SpiderLabs team.

Uitgebreide Policies

Trustwave’s Web Marshal biedt ongeëvenaarde configuratie mogelijkheden op het beleid en flexibiliteit. Of het nu zelf aangemaakte of voor gedetineerde regels zijn. Bepaal door quota’s op data gebruik of op tijd basis, alles is mogelijk.

Management en Raportage

U kunt de details van Web-sessies met behulp van de Web Marshal Console monitoren. U kunt één of meer exemplaren van de console op werkstations in uw netwerk te installeren. U heeft de mogelijkheid om web toegang verzoeken en informatie te gebruiken om gedetailleerde rapporten te produceren. Informatie wordt gelogd in een SQL Server-database. U kunt rapporten met behulp van de web-based Marshal Reporting Console. Ook bestaat de mogelijkheid om activiteit te loggen in W3C of WELF formaat. U kunt deze logboeken met externe instrumenten analyseren.

 

Regels testen en controlleren

Trustwave’s Web Marshal heeft de mogelijkheid voor het implementeren en optimaliseren van diverse regels en DLP -beleid via de monitoring mode te testen. Eenvoudige controle van regels en het effect ervan om aanpassingen te maken voor de uitvoering van strengere quarantaine beleid.

Contact